Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Ο Βασίλης Κυριακάκης περί των εκλογών και τι θα κάνει… “Αναληθή και αυθαίρετα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα”

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ παραθέτει την θέση της για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις “κινήσεις” του επικεφαλής Βασίλη Κυριακάκη για τις επόμενες εκλογές.

Λαμία 20 Ιούλη 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 18 Ιούλη στη στήλη Παραπολιτικά τοπικού ειδησεογραφικού ιστότοπου δημοσιεύθηκε ανυπόγραφο «άρθρο» με τίτλο «Τι θα κάνει ο Βασίλης Κυριακάκης στις εκλογές» πουαναφερόταν στις προθέσεις του επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης σχετικά με τις επόμενες δημοτικές εκλογές και στη συμμετοχή της κίνησής μας σ αυτές.

Επειδή ο συντάκτης του δημοσιεύματος φέρεται να γνωρίζει τόσο καλά τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία και τις προθέσεις του ίδιου του Βασίλη Κυριακάκη, ώστε να εξάγει και συγκεκριμένα συμπεράσματα, θα σκεφτόμασταν να τον προσλαμβάναμε σε θέση συμβούλου της παράταξης, αν όλα αυτά που γράφει δεν κινούνταν στη σφαίρα του φαντασιακού πολιτικού κουτσομπολιού.

Μας εντυπωσιάζει δε η όψιμη αγωνία του συγκεκριμένου ιστότοπου για την παράταξή μας, αφού ούτε μας τίμησε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας στις τελευταίες εκλογές ούτε ποτέ έδειξε ενδιαφέρον για τις καίριες τοποθετήσεις των δημοτικών μας συμβούλων στο δημοτικό συμβούλιο σε τόσα σημαντικά θέματα του δήμου μας. Επειδή όμως τα όσα ισχυρίζεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος είναι ολοφάνερα αναληθή και αυθαίρετα, οφείλουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας να τονίσουμε τα εξής:

1. Καμιά συζήτηση δεν έχει γίνει στην Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία περί των επόμενων δημοτικών εκλογών.

2. Καμιά πρόταση δεν έχει γίνει στον Βασίλη Κυριακάκη ή σε οποιονδήποτε άλλον να ηγηθεί οποιουδήποτε επόμενου ψηφοδελτίου, ώστε να αρνηθεί ή να μην αρνηθεί, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα.

3. Καμιά απόφαση, σχετική με εκλογές, του ίδιου του Βασίλη Κυριακάκη δεν έχει συζητηθεί ή κοινοποιηθεί επίσημα ή ανεπίσημα σε οποιονδήποτε εντός ή εκτός παράταξης.

4. Ουδέποτε υπήρξε κάποια επικοινωνία συντακτών ή συνεργατών του ιστότοπου με τον Βασίλη Κυριακάκη ή με την Παρέμβαση σχετική με τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

5. Οι αποφάσεις της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία σχετικά με τις επόμενες εκλογές θα ληφθούν, όπως πάντα στην 17χρονη πορεία της, μέσα από τις συλλογικές της διαδικασίες.

Προφανώς, λοιπόν, το δημοσίευμα δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, αλλά φαίνεται να εξυπηρετεί επιδιώξεις άλλων σχετικών με τις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τον βρήκαν γυμνό και πεσμένο σε κεντρικό δρόμο…

Με ένα απρόσμενο θέαμα “πέτυχαν”  περαστικοί σε κεντρικό δρόμο…  Ένας άντρας ήταν γυμνός και πεσμένος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *