Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Παράσταση διαμαρτυρίας από αγρότες στη ΔΕΗ

Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, του Παμφθιωτικου Αγροτικού Συλλόγου και του Αγροτικού Συλλόγου Μώλου πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας από εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, του Παμφθιωτικου Αγροτικού Συλλόγου και του Αγροτικού Συλλόγου Μώλου στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στη Λαμία.

Από την συνάντηση που είχαμε με την διευθύντρια ουσιαστικά μάς ειπώθηκε ότι πλέον το κόστος της ενέργειας θα είναι υπέρογκο και απρόβλεπτο, αφού στο όνομα της δήθεν πράσινης ενεργειακής μετάβασης αποτελεί χρηματιστηριακό προϊόν και κάποιοι ενεργειακοί όμιλοι θα κερδοσκοπούν εις βάρος μας. Επίσης από την συνάντηση βγήκε ότι δεν διασφαλίζονται από την χρέωση ρήτρας αναπροσαρμογής και για το διάστημα πριν τις 5 Αυγούστου όσοι συνάδελφοι δεν έχουν λάβει μετρήσεις στις γεωτρήσεις και ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής ουσιαστικά μεταφράζεται σε υπερτριπλασιασμό του κόστους, αφού η κιλοβατώρα εκτινάσσεται στα 20 λεπτά από 6 που ήταν μέχρι τον Αύγουστο.
Αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται με την τεράστια αύξηση του κόστους παραγωγής δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης και ο μόνος δρόμος που έχουμε μπροστά μας και ξέρουμε ότι φέρνει αποτελέσματα είναι ο δρόμος του ΑΓΩΝΑ.

Λαμία, 26.01.2022

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

14 θέματα στην νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης

Δείτε ποια είναι τα θέματα Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *