Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Σχετικά με τις θέσεις των πωλητών στην Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου

Ο Δήμος Λαμιέων ενημερώνει για τις θέσεις των πωλητών στην Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου

Η διαδικασία της απόδοσης θέσεων στους πωλητές της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου έχει ως στόχο την εύρυθμη λειτουργία αυτής, με επάρκεια αγαθών και καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Η πενταμελής επιτροπή θεωρεί ότι θα πρέπει να καταστεί δυνατή η τοποθέτηση των πωλητών που αποδεδειγμένα συμμετείχαν στη λαϊκή αγορά και οι οποίοι για διάφορους λόγους έχουν απομείνει έως σήμερα εκτός διαδικασίας απόδοσης θέσεων, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν σε αυτούς σοβαρές οικονομικές δυσχέρειες από τυχόν απώλεια θέσης και αδυναμία διάθεσης των προϊόντων τους.

Για το λόγο αυτό αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου (lamia.gr) ανακοίνωση με τα ονόματα των λοιπών πωλητών που έχουν δυνατότητα υποβολής αίτησης για θέση στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου, οι υφιστάμενες κενές θέσεις καθώς και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ορίζεται το διάστημα πέντε (5) ημερών από Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου έως και Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022.

Πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου στο τηλέφωνο: 22313 – 51088.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: 40 θέματα για την Οικονομική Επιτροπή

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής στις 29/11/2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *