Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ: “Αλλαγή σελίδας για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας! Ώρα ευθύνης και δράσεων!”

Δελτίο Τύπου από την δημοτική παράταξη ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ σχετικά με τις εξελίξεις για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων στις 23/2/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Η πρώτη συνεδρίαση του Δ. Σ. του νέου φορέα για την ανάπτυξη της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας , με τίτλο ”Φορέας Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α”, μετά από πολλά χρόνια αδράνειας, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου στην προσπάθεια αναγέννησης της ΠΕΛ, ενός θέματος που καίει πολλά χρόνια την Λαμία αλλά και όλη την Κεντρική Ελλάδα.

Η συμμετοχή του συνδυασμού μας Λαμία στο Κέντρο με τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβουλίου του Φορέα και η ανάληψη μελλοντικών πρωτοβουλιών στηρίζεται τόσο στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για την ανάπτυξη της ΠΕΛ όσο και στην προσήλωσή μας στο στόχο να αφουγκραστούμε την έκδηλη αγωνία και θέληση του Λαμιώτη να αλλάξει μια κατάσταση που χρόνια τώρα μας πληγώνει όλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Η συμμετοχή του Δήμου ως κύριος μέτοχος, του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας μας δίνουν την αισιοδοξία πως αυτή η προσπάθεια θα καρποφορήσει, πως οι πολύχρονες διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας θα έχουν απτά αποτελέσματα και πως θα βελτιωθεί η καθημερινότητα του πολίτη.

Ως συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο υποσχόμαστε πως μέσα από αυτή τη θέση ευθύνης θα παλέψουμε για να ενεργοποιηθεί επιτέλους ο Νόμος 4506/19 και να αντληθεί δημόσια χρηματοδότηση ώστε η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας να αποτελέσει τον μοχλό για την ανάπτυξη όλης της περιοχής, υπηρετώντας πάντα τις αρχές μας για διαφάνεια, λογοδοσία και υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.”

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εξελίξεις για το οδικό έργο Μπράλος – Άμφισσα

Στο ΕΣΠΑ το οδικό τμήμα Μπράλος – Άμφισσα του άξονα Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *