Breaking News

Μ. Παγώνη: “Δέχομαι απειλές – Δεν θα σταματήσω να ενημερώνω”

Νέα συνέντευξη παραχώρησε η η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη και αναφέρθηκε στο επίκαιρο μεγάλο θέμα με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς αλλά και στο ότι δέχεται απειλές.

Συγκεκριμένα, η κα Παγώνη δήλωσε «Αυτό που έγινε στην Καρδίτσα είναι έγκλημα. Από αυτούς που πήραν τα πιστοποιητικά ένας να ήταν ασυμπτωματικός σκεφτείτε σε πόσο κόσμο θα μπορούσε να μεταδώσει τον ιό», ανέφερε.

Επίσης η κα Παγώνη όπως αναφέρει το news.gr,  αποκάλυψε πως δέχεται σοβαρές απειλές στο κινητό της, αλλά αυτό όπως δήλωσε δεν την εμποδίζει να βγαίνει και να ενημερώνει.

Να σημειωθεί ότι και άλλοι ειδικοί, επιστήμονες και γιατροί που μιλούν δημόσια τακτικά  για τον κορονοϊό και τον εμβολιασμό, έχουν δεχθεί απειλές όπως έχουν πληροφορήσει.

 

 

Δες επίσης

Κουνιάδα επιτέθηκε στη νύφη λίγα λεπτά πριν τον γάμο – “Μου κατέστρεψε την πιο ευτυχισμένη μέρα”

Της πέταξε στο νυφικό μαύρη μπογιά… Μια απίστευτη επίθεση εκδίκησης στιγμάτισε έναν γάμο στη Βρετανία, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *