Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κ. Μαρκόπουλος: “Ο Εισαγγελέας αντικαθιστά την ανεπαρκή Περιφέρεια στο Κόμμα”

Δελτίο Τύπου από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μαρκόπουλο

Ο Εισαγγελέας αντικαθιστά την ανεπαρκή Περιφέρεια στο Κόμμα

Εκατοντάδες απελπισμένοι κάτοικοι στο Κόμμα μετά την καταστροφική πλημμύρα της 12/12/21 καταφεύγουν στην δικαιοσύνη για να καλύψουν την καταστροφή και της περιουσίας τους. Συμπαραστέκομαι και συμβάλλω στη δημόσια συζήτηση.

Είναι αδύνατο αυτό που συζητούν χιλιάδες άνθρωποι και θεωρούν σαν βασική αιτία της καταστροφής να μην το βλέπει ούτε η περιφέρεια ούτε το Υπουργείο Δημοσίων Έργων. Το γεγονός ότι η κατασκευή της Ε65 μαζί με τον ανισόπεδο κόμβο δημιούργησαν συνθήκες λίμνασης υδάτων και άρα προϋποθέσεις πλημμύρας. Το γεγονός αυτό μαζί με την απίστευτη αδιαφορία του καθαρισμού του Σπερχειού άνω των δέκα ετών, δημιουργούν τραγική συνέχεια καταστροφών.

Η Περιφέρεια Στερεάς και προσωπικά ο Φάνης Σπανός έχουν την ευθύνη αυτής της κατάστασης μαζί με την δειλία τους να κατανομάσουν τις ευθύνες όσο «ισχυρές» κι αν είναι.

Έχουν εγκαταλείψει τον Σπερχειό, ο οποίος αντί να είναι πηγή πλούτου, πηγή ύδρευσης, πηγή παραγωγής φθηνής ενέργειας και τόπος αναψυχής, έχει μετατραπεί σε απειλή για την Φθιώτιδα. Για μία ακόμη φορά τονίζω ότι είναι προσβολή να αξιοποιηθεί το Ταμείο Ανάκαμψης με 32 δις €, χωρίς να αντιμετωπιστεί το «πρόβλημα» Σπερχειός.

Επειδή το ζήτημα θα «τρέξει» πολλά χρόνια στα δικαστήρια, τονίζω ότι η αρωγή μου δεν είναι στιγμιαία ούτε για τις εντυπώσεις. Θα συνεχιστεί στα επόμενα χρόνια από θέση ευθύνης.

 

Με εκτίμηση,

Κώστας Μαρκόπουλος
Χειρουργός Θώρακος & Αγγείων
Πρ. Βουλευτής, Πρ. Υπουργός
Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Μέτρα αντιμετώπισης βραχοπτώσεων στους Δελφούς» είναι το πρώτο έργο της Φωκίδας

Ενημερωτικό δελτίο από το Βουλευτή Φωκίδας, Γιάννη Μπούγα Το έργο «Μέτρα αντιμετώπισης βραχοπτώσεων στους Δελφούς» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *