Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με επαγγελματίες της εστίασης συναντήθηκε η Δήμαρχος Δήμου Στυλίδας

Με τους επαγγελματίες του χώρου εστίασης των οποίων οι επιχειρήσεις βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας, συναντήθηκε η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου, την Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Στη διάρκεια της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, με θέμα το σχέδιο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, η Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου και κυρίως στα οφέλη που θα αποκομίσουν οι δημότες και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες, από τη διαμόρφωσή της.

Στόχος είναι η νέα πλατεία να γίνει μια ευχάριστη στάση για τους ταξιδιώτες, αλλά και πόλος έλξης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Στο κλείσιμο της συνάντησης και με την ολοκλήρωση των «τοποθετήσεων» των παρευρισκόμενων επαγγελματιών, η Δήμαρχος Στυλίδας υποσχέθηκε μια στενή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, του εργολάβου και των καταστηματαρχών. Κάθε παρέμβαση που θα γίνεται με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών, θα συζητείται για να βρίσκεται λύση η οποία δεν θα καθυστερεί το έργο.

Τέλος, μιλώντας για το όραμά της να μετατραπεί η Στυλίδα σε “προορισμό“, ζήτησε τη στήριξη και τη βοήθεια των επαγγελματιών, ώστε να καταστεί δυνατή η οικονομική και η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

*Δελτίο Τύπου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: Νέα προγράμματα της ΔΥΠΑ για 68.000 νέες θέσεις εργασίας – Ενισχύεται το «Καλάθι του νοικοκυριού»

Η ενημέρωση (8/12/2022) των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *