Ένα όμορφο και πλούσιο σε δραστηριότητες πρόσφερε η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων στα μέλη της το τετραήμερο 23 με 27 Ιανουαρίου 2025.
Στη βάση της λέσχης στο Μοσχοπόδι Θήβας διοργανώθηκε το πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς που περιλάμβανε εκδηλώσεις, δράσεις, την Τακτική Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Περισσότερα από 100 αυτοκινούμενα βρέθηκαν στο θεατράκι στο Μοσχοπόδι Θήβας δημιουργώντας έτσι ένα “αυτοκινούμενο χωριό” που πραγματικά εντυπωσιάζει!
Όπως κάθε Ιανουάριο, η λέσχη διοργανώνει τις δύο σημαντικές θεσμικές δράσεις της που δεν είναι άλλες από τη Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Εκδηλώσεις και δράσεις που αποτελούν μία σημαντική αφορμή για την πολύ δραστήρια λέσχη, να ανταμωθούν τα μέλη της και να περάσουν ένα όμορφο τετραήμερο όλοι μαζί! Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός των μελών που απαρτίζουν τη λέσχη για όμορφες εξορμήσεις με τα εντυπωσιακά αυτοκινούμενα οχήματα.
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 στην αίθουσα “μπάρμπα-Γιάννης” πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της λέσχης που περιλάβανε μεταξύ άλλων απολογισμό πεπραγμένων, συμμετοχή στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία, τον οικονομικό απολογισμό του 2024 και των προϋπολογισμό 2025, αλλά και τον προγραμματισμό δράσεων και στόχων για το 2025.
Το φλουρί το κέρδισε η ταμίας της Λέσχης η Αλέκα… Να σημειωθεί ότι η διοίκηση απαρτίζεται από 7 γυναίκες που δείχνουν σύμπνοια και συμπόρευση για την ορθολογική διαχείριση των θεμάτων.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια σε δώρα όπου μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των δώρων δόθηκε και μία κούκλα, το αποκαλούμενο “καμπεροκόριτσο” την οποία κέρδισε το παλιότερο μέλλον της λέσχης!
Μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων το παρόν έδωσε Αντιδήμαρχος Παπασπύρου Γεώργιος ο οποίος δήλωσε την στήριξη της Δημοτικής Αρχής στις δράσεις της λέσχης καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας κα Φανή Παπαθωμά η οποία στον χαιρετισμό της έκανε λόγο για αξιοποίηση της λέσχης και των μελών της ως “πρεσβευτές τουρισμού” για την περιοχή της Στερεας, αλλά και όλης της Ελλάδας. Δύο πολύ σημαντικές τοποθετήσεις πού ευελπιστούμε να ευδοκιμήσουν.
Να ευχηθούμε λοιπόν και αυτή την χρονιά, περισσότερα ενδιαφέροντα, όμορφα ταξίδια για τους “τσιγγάνους” της νέας εποχής όπως εύστοχα αποκάλεσαν τα μέλη της λέσχης.
Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο που επιμελήθηκε το νέο μέλος, ο Δημήτρης Καραντζουνης για το πρώτο αυτό “αντάμωμα” της χρονιάς για τη Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων.



Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας
