Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με τους αγρότες του μπλόκου της Αταλάντης συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας – Πολύ δύσκολη η κατάσταση για τους αγρότες…

Στο επίκεντρο της συζήτησης τα σοβαρά προβλήματα των αγροτών

Συνάντηση με τους αγρότες από το «μπλόκο» της Αταλάντης είχε στο γραφείο του σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα, που τους έχουν οδηγήσει σε κινητοποιήσεις.

Ο κ. Καρακάντζας ενημερώθηκε για τα προβλήματα και για τα αιτήματα των αγροτών τόσο της Λοκρίδας, όσο και όλης της χώρας, αλλά και για τη δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, η οποία όπως του δήλωσαν τους έχει φέρει σε απόγνωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο Αντιπεριφερειάρχης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε:

«Ενημερώθηκα για τα προβλήματα των αγροτών, οι οποίοι είναι σε κινητοποιήσεις. Αναγνωρίζω ότι τα αιτήματα είναι και συγκεκριμένα και δίκαια. Η πρωτογενής παραγωγή, που είναι και η βάση της Ελληνικής Οικονομίας, μαζί με τον Τουρισμό, πρέπει να προστατευτεί και να ενισχυθεί και όχι να συρρικνώνεται και να αποδυναμώνεται. Ειδικά οι περιοχές και οι δενδροκαλλιέργειες στην περιοχή της Λοκρίδας επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα» που χτύπησε την περιοχή τον Ιανουάριο 2022».

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας σε δράσεις και συναντήσεις για θεσμικά και υπηρεσιακά θέματα

Στην εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδος με θέμα: «Συζητώντας για την ανεργία και την εργασία» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *