Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Χαλκίδα

Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα (07-07-2022), από ώρες 07:30 έως 13:30, σε οικισμό περιοχής τη Χαλκίδας Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

ελέγχθησαν ( 63) άτομα,
προσήχθησαν (12) άτομα,
συνελήφθη (1) άτομο για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
ελέγχθησαν (42) οχήματα,
βεβαιώθηκαν (24) παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και
ακινητοποιήθηκαν (3) οχήματα.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, καθώς και Αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ συμμετείχαν και συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας, του Δ.Ε .Δ.Δ.Η.Ε. και της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Δες επίσης

Ο Υπουργός Στ. Παπασταύρου από Υλίκη: «Πολιτεία, Περιφέρεια και ΕΥΔΑΠ συνεργαστήκαμε και διασφαλίσαμε την άρδευση του Κωπαϊδικού Πεδίου»

Τα έργα που υλοποιήθηκαν στη λίμνη Υλίκη και συμβάλλουν στην άρδευση του Κωπαϊδικού πεδίου, επισκέφθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *