Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

«Μισθοί των 8.000€ για τα γαλάζια στελέχη του Ε.Φ.Κ.Α.»

Νέα σκληρή κριτική από τον Γιάννη Σαρακιώτη: «Ευθεία πρόκληση προς τους πολίτες οι μισθοί των 8.000€ για τα γαλάζια στελέχητου Ε.Φ.Κ.Α.»

Την απόφαση για προκλητικές αμοιβές άνω των 8.000€για τα διευθυντικά στελέχη του Ε.Φ.Κ.Α.σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, συγκρίνοντας τη στάση της Κυβέρνησης στη συγκεκριμένη περίπτωση με εκείνη που διατηρεί απέναντι στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Όπως επισημαίνει:

«Οι υπέρογκες αμοιβές άνω των 8.000€, τις οποίες προβλέπει το νέο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης Μητσοτάκημεταξύ άλλων και για τον νυν διορισμένο Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. και πρώηνσυνεργάτη του αρμοδίου Υπουργού κ. Χατζηδάκη, αλλά και γιαόσους διορισθούν με παράκαμψη των διαδικασιών Α.Σ.Ε.Π. νέων Γενικών Διευθυντών, αποτελούν ευθείαπρόκληση προς τους πολίτες. Συνιστούν αποθέωση της κυνικότητας και της αδιαφορίας για την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ηπραγματική οικονομία και εκατομμύρια συμπολιτών μας.

Αποτελούν πρόκληση για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικούρεύματος, για τους αγρότες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο τεράστιο κόστος παραγωγής, για τους 1.200 εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι αυτές τις ημέρες οδηγούνται στην ανεργία και διώχνονται από τα σπίτια τους, χωρίς καμία δέσμευση για το μέλλον το δικό τους και της εταιρείας.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Άνθρωποι, που εργάζονταν επί χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες και διακινδύνευαν τις ζωές τους προκειμένου να καταφέρουν να ζήσουν τις οικογένειές τους, τώρα βλέπουν τον κ. Μητσοτάκη και τους Υπουργούς του να διορίζουν κομματικάστελέχη της Ν.Δ. σε διευθυντικές θέσεις του Δημοσίου έναντι εξωφρενικώνμηνιαίωναπολαβών.

Και είναι τέτοιος ο εμπαιγμός της κοινωνίας, αφού οι αποφάσεις για τιςπροκλητικές αμοιβές στους γαλάζιους ημέτερους τιτλοφορούνται από την Κυβέρνηση ως: «Εκσυγχρονισμός» του Ε.Φ.Κ.Α.!

*Δελτίο Τύπου

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Τετάρτη 8/2

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *