Σάββατο , 25 Ιουνίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Μητρόπολη Φθιώτιδας: Ευλογώντας το «συνεταιρίζεσθαι» και το «επιχειρείν» στον τόπο μας

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας σε τοπικές επιχειρήσεις

Το Συνεταιριστικό Εργοστάσιο Βιομηχανίας Γάλακτος «L’ami» στα Καλύβια Λαμίας, επισκέφθηκε 16/5/2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων σε χώρους εργασίας και παραγωγικής διαδικασίας.

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου και ενημερώθηκε για την υψηλών προδιαγραφών επεξεργασία και παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία προέρχονται από τους βοσκοτόπους της Φθιωτικής γης και τοπικούς παραγωγούς και τα οποία αποτελούν μοναδικά προϊόντα για το καθημερινό τραπέζι των Φθιωτών πολιτών.

Ο κ. Συμεών συνεχάρη το Διοικητικό προσωπικό και όλους τους υπαλλήλους του εργοστασίου και ευχήθηκε την από Θεού δύναμη στην καθημερινή τους διακονία.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την εταιρεία «Κopanis S.A» στο 4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας –Αθηνών όπου κατόπιν προσκλήσεως της Διευθύνσεως χαιρέτισε την έναρξη εργασιών του προγράμματος «THE TASTE SHOW», το οποίο διοργανώνει και υλοποιεί η εταιρεία «Κopanis S.A» με σκοπό να καθιερώσει ένα νέο θεσμό ως πρόσθετο κανάλι επικοινωνίας με τους επαγγελματίες και κύριο στόχο την έμπνευση αλλά και τις νέες τάσεις στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Ο Σεβασμιώτατος μέσα από τις επισκέψεις του αυτές έστειλε για μια ακόμη φορά ένα μήνυμα στήριξης της τοπικής οικονομίας και της αναγκαιότητας αμοιβαίων συνεργασιών για το καλό του τόπου μας. Επίσης, συνεχάρη προσωπικό και εργαζόμενους για την ποιότητα των παρεχόμενων τους εργασιών και υπηρεσιών.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καμένα Βούρλα: Επιμνημόσυνη δέηση για τον ήρωα Βασίλη Ραχούτη

Με την ηρωική του πράξη, ο τότε 19χρονος Βασίλης στις 26/9/2000, είχε σώσει συνανθρώπους του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *