Breaking News

Μωρό γεννήθηκε με δύο πέη… Γιατί αποκολλήθηκε το μεγαλύτερο

Η “διφαλία” έχει εντοπιστεί στα ιατρικά χρονικά μόνο 100 φορές έως σήμερα.

Με δύο πέη γεννήθηκε ένα αγόρι από τη Βραζιλία, σε μια ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση που προκύπτει, βάσει των πιθανοτήτων, μία φορά στο πέντε εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail όπως καταγράφει το dikaiologitika.gr, οι γιατροί ακρωτηρίασαν το αριστερό πέος, το οποίο ήταν και τo μεγαλύτερο, αν και σε πρώτη φάση σχεδίαζαν να αφαιρέσουν το δεξί.

Όπως διαπιστώθηκε, ωστόσο, το μεγαλύτερου μεγέθους μόριο δε λειτουργούσε σωστά, επειδή η ουρήθρα του ήταν πολύ στενή.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφού το αριστερό πέος αποκολλήθηκε πλήρως, αν και δεν εξήγησαν γιατί το πρόβλημα διορθώθηκε μόνο όταν ήταν πια το παιδί δύο ετών.

Συγκεκριμένα, η Marcela Leal da Cruz και οι συνεργάτες της είπαν ότι ήταν μια κλασική περίπτωση διφαλίας, η οποία έχει εντοπιστεί μόνο 100 φορές έως τώρα, με το πρώτο γνωστό κρούσμα να χρονολογείται από το 1609.

Πηγή: Daily Mail, dikaiologitika.gr

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Δες επίσης

Δωρεάν διακοπές και για συνταξιούχους – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Μέσω «ειδικού» προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των απαραίτητων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *