Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μουσικοχορευτικό δρώμενο στο Ειδικό Σχολείο Αταλάντης

 

Στα πλαίσια της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία εκ μέρους του Δήμου Λοκρών η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου και τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών κ. Άννα Παπαναγιώτου, κ. Γεωργία Καραμίντζιου και κ. Αγγελική Τσιάτα, επισκέφθηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αταλάντης για να υλοποιήσουν προγραμματισμένο μουσικοχορευτικό δρώμενο με τους εννέα μαθητές και τις τέσσερις εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής.

Τα παιδιά τους υποδέχτηκαν με χαμόγελα και πραγματοποιήθηκε διάδραση βασισμένη στη μουσική και το χορό.

Στα πλαίσια τα συνάντησης έγινε ενημέρωση των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής για την λειτουργία και το περιεχόμενο την Κοινωνικών Δομών που αφορούν σε επιδόματα, συμβουλευτική γονέων, διοργάνωση δράσεων καθώς και προτάσεις για μελλοντική συνεργασία.

Ο Δήμος Λοκρών και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στοχεύει σε προγράμματα ενίσχυσης της ευαισθητοποίησης και αύξησης της κατανόησης σε θέματα που σχετίζονται με την αναπηρία εστιάζοντας στην ανάπτυξη της ενσυναίσθησης όλων μας απέναντι σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μείωσε 50 φόρους είναι ο Πρωθυπουργός που θα αυξήσει και τους μισθούς”

  Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Αυτιά:   Ασφαλής αυτοδυναμία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *