Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ν. Μπέτσιος: “Απαξίωση των θεσμών από το διχαστικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ”

*Γράφει ο Νίκος Μπέτσιος, υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

“Η απαξίωση των θεσμών και η καταπάτηση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης, φαινόμενα των οποίων γινόμαστε μάρτυρες σχεδόν κάθε μέρα, πλέον, αλλά και η κατάλυση της κοινωνικής συνοχής που καταγράφεται ως αποτέλεσμα του διχαστικoύ κλίματος που έχουν δημιουργήσει Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των επικείμενων εκλογών, δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα στη χώρα, τόσο σε επίπεδο θεσμών όσο και κοινωνίας.

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, η προτεραιότητα Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανής: η, με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, επικράτηση έναντι του άλλου, στην κάλπη. Η νομή της εξουσίας, τελεία.
Αυτή η ίδια, συνθήκη, ωστόσο, η τόσο απροκάλυπτα πλέον προφανής, μπορεί να αποτελέσει το πρίσμα μέσα από το οποίο ο σκεπτόμενος Έλληνας ψηφοφόρος μπορεί να διακρίνει τις πραγματικές επιδιώξεις της κάθε παράταξης που επιθυμεί να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Την ίδια ώρα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είναι το μόνο πολιτικό σχήμα που έχει ήδη καταθέσει πλήρη και συγκροτημένη πρόταση, με κοστολογημένες απαντήσεις, σε κάθε πρόβλημα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία: ακρίβεια, φτωχοποίηση, ενεργειακή κρίση, υγεία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που απευθύνεται στον Έλληνα ψηφοφόρο με όρους πολιτικούς, με προτάσεις, με ορθολογισμό, με συνέπεια, με σεβασμό στον πολίτη, με σοβαρότητα.

Το διακύβευμα σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμο για το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Ας αναρωτηθούμε τι κοινωνία θέλουμε για μας και τις επόμενες γενιές. Αν θέλουμε μια κοινωνία πραγματικά δημοκρατική, δίκαιη, με ισόρροπη κατανομή της ευημερίας, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια , τότε, η επιλογή είναι ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

#dynamiempeirias #nikosmpetsios #pasok #fthiotida #lamia

Νίκος Μπέτσιος
Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία για την 2η αγωνιστική  των playouts

2η αγωνιστική  στα  playouts όπου η Λαμία διεκδικεί την παραμονή της  στην Super League Τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *