Δευτέρα , 26 Σεπτεμβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Λαμίας

Η ανακοίνωση- κάλεσμα  για την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λαμίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και Κέντρων Υγείας (Συνεδρίαση Δ.Σ 31/8/21), καλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ (εμβολιασμένους και μη), με απόλυτο αίσθημα αλληλεγγύης και ενότητας, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την

Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη 2021 και ώρα 7 πμ, στην Κεντρική Πύλη του Νοσοκομείου.

Συνεχίζουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την επίδειξη πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης και από την συλλογή στοιχείων που αφορούν τον εμβολιασμό. Καλούμε τους συναδέλφους του Γραφείου Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού να συμμετέχουν στην απεργία–αποχή από την έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων αναστολής εργασίας, όπως έχει κηρύξει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Προκηρύσσουμε επαναλαμβανόμενες Στάσεις Εργασίας (από Πέμπτη 2/9/21 ωρα:10:00-15:00, Παρασκευη 3/9/21 ωρα:10:00-15:00 κ.ο.κ) καθώς και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ωρα:11:00) στην Κεντρική Πύλη του Γ.Ν. Λαμίας.

Ως υγειονομικοί (εμβολιασμένοι και μη) ΔΕΝ είμαστε αντίθετοι στον εμβολιασμό αλλά στην απόφαση της υποχρεωτικότητας. Είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε εκβιαστικά και διχαστικά διλήμματα, στην στοχοποίηση συναδέλφων και στις πειθαρχικές κυρώσεις (αναστολή καθηκόντων).

Κανένας συνάδελφος σε αναστολή εργασίας, κανείς δεν περισσεύει από το Ε.Σ.Υ.

Συνεχίζουμε να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ένταξή στα ΒΑΕ, αναβάθμιση των οικονομικών απολαβών μας και διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας υγειας των ασθενών μας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των εργαζομένων και τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.”

Το Δ.Σ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σαν σήμερα το ναυάγιο του “Εξπρές Σάμινα” – Ο ήρωας της Φθιώτιδας, Βασίλης Ραχούτης…

Ο ήρωας, στρατιώτης πεζικού, Βασίλης Ραχούτης στις 26 Σεπτεμβρίου 2000 έχασε την ζωή του στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *