Τρίτη , 9 Αυγούστου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Νέο έργο στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, στις υποδομές Ύδρευσης και Αποχέτευσης, προϋπολογισμού 1.585.190€

Συνεχίζονται οι ευχάριστες εξελίξεις για τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας όπως αναφέρει, με την  ένταξη του έργου “Βελτίωση Ενεργειακής Διαχείρισης και Αξιοποίησης ΑΠΕ στις Υποδομές Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας”, ύψους 1.585.190,57€, στον Άξονα “Περιβάλλον” του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.

Ενημερώνει η Δήμαρχος κα Αθανασία Στιβακτή:

“Μία ένταξη που προχώρησε μετά και από παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τις ενέργειές του.

Αντικείμενα του εν λόγω έργου είναι:

1) Η προμήθεια για τον εκσυγχρονισμό υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε οκτώ (8) αντλιοστάσια – γεωτρήσεις και σε έναν (1) βιολογικό καθαρισμό του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

2) Η εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών Παραγωγής Ενέργειας για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων ύδρευσης – αποχέτευσης του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, με σκοπό τον ενεργειακό συμψηφισμό. Οι εγκαταστάσεις, ισχύος 981,20kw και 500kw, θα τοποθετηθούν σε αγροτεμάχιο του Δήμου, εκτός σχεδίου, στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας.

Η υλοποίηση των δύο παραπάνω υποέργων, εκτός από τα προφανή οφέλη του εκσυγχρονισμού των υποδομών, θα επιφέρει και σημαντική μείωση των εξόδων του Δήμου. Το ενεργειακό κόστος, που συρρικνώνει κάθε χρόνο τον προϋπολογισμό του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, θα μειωθεί κατά 327.000,00€ ετησίως!

Κάνουμε το όραμα πράξη! Στόχος μας η τοπική ανάπτυξη, η οικονομική βιωσιμότητα και η εξασφάλιση πόρων που θα διοχετευτούν σε έργα πνοής.” 

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Λοκρών: Συνεχίζονται σε όλο το Δήμο, οι δράσεις προληπτικού ελέγχου

Συνεχίζονται σε όλο το Δήμο Λοκρών οι δράσεις προληπτικού ελέγχου Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *