Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νίκος Σταυρογιάννης: «Αξιοκρατική επιλογή» καλλιτεχνικού διευθυντή με…κομματικά κριτήρια 

Δελτίο Τύπου της παράταξης του Νίκου Σταυρογιάννη “ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” , της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαμιέων σχετικά με την επιλογή του νέου καλλιτεχνικού Διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Είναι ολοφάνερη και εναγώνια η προσπάθεια του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης να πείσουν ότι η επιλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή ήταν αποτέλεσμα μιας αξιοκρατικής αξιολόγησης.

Μια απλή ανάγνωση όμως των βιογραφικών όλων των υποψηφίων δεν πείθει γι΄ αυτό. Η δε επιχειρηματολογία που χρησιμοποιήθηκε στην εισήγηση προσβάλλει τις άλλες αξιόλογες υποψηφιότητες.

 Είναι βέβαιο ότι η  προσυμφωνημένη πλήρωση της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή  υπονομεύει τη διαδικασία και προσβάλλει την λειτουργία του οργάνου και εν τέλει τον  ίδιο το θεσμό.

Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή δεν έγινε με αντικειμενικά κριτήρια και αξιοκρατική αξιολόγηση αλλά με βάση την πολιτική και κομματική διαδρομή του.  Εκτός από βουλευτής του «Ποταμιού» που σήμερα θεωρείται ιδιαίτερο προσόν, αυτό που συνέβαλλε καθοριστικά στην επιλογή του ήταν  η υποψηφιότητά του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Αθηναίων.

Παρ’ όλα αυτά του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του,  και ευελπιστούμε ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στη συνέχιση της πολύ επιτυχημένης πορείας του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.

 
 
“ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η ποιητική συλλογή “Με σημαία Παναμά” της Κατερίνας Καραδήμα

Η Κατερίνα Καραδήμα είναι νέο μέλος του Ομίλου και έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή “Με …

Ένα σχόλιο

  1. Αχ, τρελαίνομαι να τσακωνονται δεξιοί για αξιοκρατία και κάποιοι αριστεροι του fb να έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *