Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νίκος Σταυρογιάννης για 25η Μαρτίου: “Ημέρα υπερηφάνειας αλλά και αστείρευτη πηγή έμπνευσης και αυτογνωσίας για τον σύγχρονο Ελληνισμό”

Το μήνυμα,  που μας απεστάλη, του Νίκου Σταυρογιάννη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

“Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, υπερηφάνειας αλλά και αστείρευτη πηγή έμπνευσης και αυτογνωσίας για τον σύγχρονο Ελληνισμό, γιατί αποτελεί ένα μοναδικό ορόσημο στη πορεία του και ένα διαχρονικό σύμβολο της πίστης των Ελλήνων στις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας.

Τιμούμε και υποκλινόμαστε στους προγόνους μας που θυσιαστήκαν γι’ αυτά τα ιδανικά. Τιμούμε την φετινή επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας και τον Ευαγγελισμό της Παναγίας, τη διπλή γιορτή του γένους μας, εν μέσω ενός καταστροφικού πολέμου στην Ουκρανία – που πιστεύαμε ότι δεν θα ζήσει η γενιά μας – με απρόβλεπτες εξελίξεις στο υπό διαμόρφωση παγκόσμιο σύστημα ασφάλειας και αρνητικές επιπτώσεις στη παγκόσμια οικονομία.

Ο εορτασμός της Εθνεγερσίας σε αυτή την πολύ επικίνδυνη καμπή, με τις μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας, και με ξεδιπλωμένη πλέον την αναθεωρητική πολιτική και την επιθετικότητα της νέο-οθωμανικής Τουρκίας κάνει απαραίτητη την εθνική συνεννόηση. Πρέπει επιτέλους να χαράξουμε εθνική στρατηγική με τη δημιουργία συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας που θα εγγυάται διαχρονικά και με συνέπεια τα μείζονα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Αυτό μας επιβάλλει η κρισιμότητα των καταστάσεων που ζούμε και το ιστορικό μας χρέος απέναντι στους ήρωες του 1821, στην μακραίωνη ιστορική πορεία της φυλής μας αλλά και στις επόμενες γενιές των Ελλήνων.”

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης για τους Αντιδημάρχους

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, Γιάννη Συκιώτη  για τους πρώην και νυν Αντιδημάρχους Μετά τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *