Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νοσοκομείο Λαμίας: Δράσεις από το Κέντρο Εμβολιασμού

Δράσεις των Επισκεπτριών Υγείας του Κέντρου Εμβολιασμού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κατά την περίοδο 2021/2022

Μετά από μια μακρά περίοδο, όπου η πανδημία Covid-19 αποτέλεσε τροχοπέδη στην εμβολιαστική κάλυψη του σχολικού αλλά και του γενικού πληθυσμού λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας επανεκκινεί δράσεις, προκειμένου να αποφευχθεί   πιθανή έξαρση Λοιμωδών Νοσημάτων και να   διασφαλιστεί η ατομική και ευρύτερα η δημόσια υγεία, εφαρμόζοντας όλα τα Υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σας ενημερώνουμε, ότι οι Επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου Εμβολιασμού του Γ. Ν. Λαμίας κ. Πετροπούλου Ζωή και κ. Υφαντή Ελένη θα προβούν στον έλεγχο των βιβλιαρίων υγείας των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπως και των Νηπιαγωγείων, των Ιδιωτικών και Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαμιέων για την κάλυψη τυχόν εμβολιαστικού κενού των μαθητών, καθώς και για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας της σχολικής κοινότητας.
Παράλληλα δύναται να διενεργούνται εμβολιασμοί των μαθητών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία, στις τάξεις υποδοχής – Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ) του Δήμου Λαμιέων στους καταυλισμούς ρομά, καθώς και στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων (ΚΠΜΑ) και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων.

Επίσης στα πλαίσια των προγραμμάτων στην κοινότητα, θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί στα παιδιά των γυναικών που διαμένουν στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Λαμιέων και θα συμπληρώνονται (ΔΩΡΕΑΝ) τα Ατομικά Δελτία Υγείας των Μαθητών (ΑΔΥΜ), κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα 22313-56081 & 22313-56582.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: 40 θέματα για την Οικονομική Επιτροπή

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής στις 29/11/2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *