Breaking News

Ο Δ. Κουτσούμπας στην πανελλαδική πανεργατική απεργία – “Καμία ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνώντων”

Η δήλωση του Γενικού Γραμματέα  της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην πανελλαδική πανεργατική απεργία, 9/11/2022, από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε μεταξύ άλλων  “καμία ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνώντων”

“Η μεγάλη σημερινή πανελλαδική απεργία στέλνει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη ότι ο ελληνικός λαός, το κίνημα του δεν θα γίνουν συνένοχοι, δεν θα δείξουν καμία ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνώντων, των άλλων κομμάτων του μεγάλου κεφαλαίου, της ενεργειακής φτώχειας και των πολιτικών της ΕΕ, της σαπίλας του καπιταλιστικού συστήματος.”

Δες επίσης

Πανικός – Πυροβολισμοί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου – Ο Ντόναλντ Τραμπ απομακρύνθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια του δείπνου των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *