Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δήμαρχος Δήμου Δομοκού ευχαριστεί τον Υφυπουργό Γ. Οικονόμου

Ευχαριστήριο μήνυμα δημοσιοποιεί ο Δήμαρχος Δήμου Δομοκού κ. Μπάμπης Λιόλιος  προς τον Υφυπουργό Γιάννη  Οικονόμου για την πρωτοβουλία του να ενημερώσει τοπικούς φορείς για την εξέλιξη του έργου – Μελέτη αρδευτικών δικτύων Σμοκόβου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστίες στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Οικονόμου Γιάννη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για την ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δομοκού, των προέδρων των ΤΟΕΒ 5ης και 6ης Ζώνης και των προέδρων των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλιώτιδας σχετικά με την εξέλιξη του Έργου – Μελέτη αρδευτικών δικτύων Σμοκόβου.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το λόγο αυτό, την Παρασκευή στις 12:30 συμμετείχαν ο Υφυπουργός κ. Οικονόμου Γιάννης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΜΕΔΙ, κ. Καραγιάννης Γεώργιος, ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων, κ. Κοτσώνης Αντώνιος και η Διευθύντρια της παραπάνω Διεύθυνσης κα Καστραντά Γεωργία.
Βάσει της ενημέρωσης, ο ανάδοχος υπεύθυνος για την υλοποίηση του έργου πρόκειται, εντός τριμήνου, περίπου, να αρχίσει την εκπόνηση της μελέτης, διαδικασία κατά την οποία η Δημοτική Αρχή, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ δεσμεύτηκαν να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στις αρδευόμενες εκτάσεις το σύνολο των στρεμμάτων της Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλιώτιδας και της κοινότητας Πουρναρίου (περίπου 80.000 στρέμματα).

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ευελπιστούμε στη συντομότερη δυνατή εξέλιξη των διαδικασιών ώστε να πάρει σάρκα και οστά το πολυπόθητο αυτό έργο για το Δήμο μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β ΛΙΟΛΙΟΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη Λαμία

Την Τρίτη  6/12/2022, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό  στην Λαμία Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *