Σάββατο , 24 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης ευχαριστεί τον Υπουργό Χρ. Σταϊκούρα και τον βουλευτή Φθιώτιδας Γ. Οικονόμου

Με δύο Δελτία Τύπου, ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης κ. Γιώργος Χαντζής ευχαριστεί ξεχωριστά τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και τον βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη  Οικονόμου για ενέργειες που έκαναν,  προς  εξυπηρέτηση ζητημάτων του Δήμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη συμβολή του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ότι αφορά την χρηματοδότηση του Δήμου μας για την «Συντήρηση των Σχολικών κτιρίων Γυμνασίων και Λυκείων Μακρακώμης και Σπερχειάδας».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Οικονόμου για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τις ενέργειές του προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε ότι αφορά την πραγματοποίηση του αιτήματός μας για διάθεση πίστωσης ποσού 250.000,00€ για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Μακρακώμης».
Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης
Γεώργιος Ε. Χαντζής

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Αρχιερατικό τρισάγιο για την 28χρονη Ελπίδα, θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη…

Φθιώτιδος Συμεών: «Οι ψυχές των θυμάτων περιμένουν απαντήσεις..» Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας   κ. Συμεών μετέβη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *