Τετάρτη , 18 Μαΐου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος  για τον νέο ρόλο της ΠΕΛ

“Με το βλέμμα στο μέλλον, σχεδιάζουμε το νέο ρόλο της ΠΕΛ….” δηλώνει ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Σήμερα βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς, το Ολοκληρωμένο Στρατηγικό Σχέδιο (Master Plan) αξιοποίησης της ΠΕΛ και ταυτόχρονα να το θέσουμε σε δημόσια διαβούλευση για να μπορούν όλοι, οι συνδημότες μας, οι ενώσεις πολιτών, καθώς και οι τοπικοί, κοινωνικοί και οικονομικοί φορείς να εκφράσουν την άποψή τους, λαμβάνοντας υπόψη τη νέα αυτή πορεία, που πρέπει να χαράξουμε.
Είναι ένα σχέδιο που εντάσσει την έκταση της ΠΕΛ σε ένα συνολικότερο πλάνο ανάδειξης και αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής, έχοντας ως αφετηρία την ιστορική της διαδρομή, τις ανάγκες της πόλης αλλά και τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Ένα Master Plan που δεν αποτελεί άλλη μια πρόταση δημιουργίας υποδομών, αλλά μια αναζωογόνηση ενός παραμελημένου σημείου της πόλης, ώστε να μετατραπεί σε ένα κύτταρο-σημείο αναφοράς, έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας, άθλησης, πολιτισμού, εκπαίδευσης και ευεξίας.

Ένα hotspot που σηματοδοτεί την προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της ποιότητας των υποδομών και υπηρεσιών της πόλης μας, και θα εμπεριέχει πολλαπλές δυνατότητες στήριξης της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, ένα hub έμπνευσης, δημιουργίας και υψηλού επιπέδου δραστηριοτήτων, εξωστρεφές, σύγχρονο, νεανικό, βιώσιμο και αναπτυξιακό.”

Δείτε ολόκληρο το σχέδιο στο ακόλουθο link : http://pel.lamia.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Κέντρο Υγείας Μακρακώμης: Ολοκληρώνονται οι εργασίες αναβάθμισης του

Ποιες εργασίες ολοκληρώνονται Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *