Breaking News

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας για την εορτή της Αγίας Παρασκευής

26 Ιουλίου σήμερα, της Αγίας Παρασκευής! Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία, μεγάλη γιορτή και για τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, αφού σχεδόν σε κάθε χωριό μας υπάρχει και μία εκκλησία αφιερωμένη στη μνήμη της!

Όπως αναφέρει ο Δήμος, τόσο στο γραφικό εκκλησάκι των Ξυλικών, όσο και στα όμορφα παρεκκλήσια της Αμφίκλειας και της Κάτω Τιθορέας, που καταφέραμε να παρευρεθούμε, οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με ευλάβεια και λαμπρότητα, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

“Χρόνια πολλά σε όλες τις Κοινότητές μας που πανηγυρίζουν! Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες! Υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο!!” εύχεται ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Δες επίσης

Φωτιά στη Φθιώτιδα – Επιχειρούν πυροσβέστες και αεροπλάνα

Σε περιοχή του Δήμου Στυλίδας Φωτιά  ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση σε περιοχή στο Βαθύκοιλο Φθιώτιδας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *