Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας για τον αναδασμό

Αναφέρει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας και η Δήμαρχος κα Αθανασία Στιβακτή, για τον αναδασμό στην περιοχή μετά από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα.

“Θετικό το πρόσημο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αμφίκλεια την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και αφορούσε την επανεκκίνηση του αναδασμού στην περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας επισκέφθηκε τον Δήμο μας, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και Τεχνικών Έργων ΠΕ Φθιώτιδας, προκειμένου να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες γαιών για τα επόμενα βήματα ενός έργου που επί 15 χρόνια βάλτωνε και πλέον τίθεται σε εφαρμογή.

Ο αναδασμός της Αμφίκλειας αφορά συγκεκριμένα και από χρόνια καταγεγραμμένα αγροτεμάχια στην κτηματική περιοχή “Αεροδρόμιο” της Κοινότητας Αμφίκλειας. Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση στην Ελάτεια, σχετικά με την επανεκκίνηση του αναδασμού στη Σφάκα.

Ως κατεξοχήν αγροτικός Δήμος, δίνουμε βαρύτητα και προτεραιότητα σε έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των αγροτών μας και θα προσδώσουν μακροχρόνια οφέλη στον πρωτογενή τομέα. Ο αναδασμός συνιστά έργο πνοής, δεδομένου ότι αποσκοπεί στον εξορθολογισμό και στην τόνωση της γεωργικής παραγωγής, δημιουργώντας ένα σύγχρονο αγροτικό δίκτυο. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας συνεχίζουμε να προωθούμε αναπτυξιακά σχέδια με μοναδικό γνώμονα τη στήριξη του αγροτικού πληθυσμού.”

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Τρίτη 29/11

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *