Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων για τη εκταφή νεκρών μετά το πέρας της 7ετίας

Η ενημέρωση – έκκληση από τον Δήμο Καμένων Βούρλων και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τηn  εκταφή νεκρών μετά το πέρας της 7ετίας,  λόγω της έλλειψης χώρου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων απευθύνει έκκληση προς τους υπόχρεους συγγενείς κοιμηθέντων – που αναπαύονται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καμένων Βούρλων και έχουν παρέλθει 7 έτη από την ταφή τους ή έχει εξαντληθεί η τυχόν νόμιμη παράταση ταφής- να μεριμνήσουν για την εκταφή και ανακομιδή των οστών.

Ο Δήμος απευθύνει την εν λόγω έκκληση, λόγω της έλλειψης χώρου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καμένων Βούρλων καθώς κρίνονται απαραίτητες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την εκταφή και την τοποθέτηση των οστών σε οστεοφυλάκια του Κοιμητηρίου.

Εάν δεν προσέλθουν συγγενείς των θανόντων, η εκταφή θα διενεργηθεί από την υπηρεσία αυτεπάγγελτα μετά από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 13 του Κανονισμού Κοιμητηρίων, οπότε τα οστά θα τοποθετηθούν στο χωνευτήριο.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν επιθυμούν να βρεθούν στη δυσάρεστη αυτή θέση, ο Δήμος Καμένων Βούρλων καλεί τους δημότες ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ(15) ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ από 04 /1/2022 έως και 19 01/2022, να φροντίσουν για την εκταφή των κοιμηθέντων συγγενών τους, που έχουν συμπληρώσει 7 έτη ταφής ή και την τυχόν νόμιμη παράταση παραμονής κατά 3 έτη, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2235350023 (Δημαρχείο Καμένων Βούρλων –Προϊσταμένη Περιβάλλοντος Αθανασία Ανεστοπούλου.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕΝΤΑΛΙΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Εγκαίνια γραφείων στην Αταλάντη

Εγκαίνια για τα γραφεία της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ του Δ. Λοκρών στην Αταλάντη, 27/1/2023 στις 19:00 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *