Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δήμος Λαμιέων παρέχει ιατρικό εξοπλισμό στις αθλητικές εγκαταστάσεις


Ο Δήμος Λαμιέων θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των αθλουμένων και των δημοτών ανακοινώνει την επίσημη αδειοδότηση όλων των αθλητικών του εγκαταστάσεων και την προμήθεια απινιδωτών και σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού για τις εγκαταστάσεις αυτές.

Με ενέργειες και πρωτοβουλίες του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Αθλητισμού Παναγιώτη Φώσκολου και την πολύτιμη συνεργασία και συνδρομή των στελεχών του Τμήματος Αθλητισμού και της Τεχνικής Υπηρεσίας, όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου έλαβαν άδειες λειτουργίας ανάλογα με τη χρήση τους και παράλληλα εξοπλίζονται με δεκαέξι (16) αυτόματους απινιδωτές (και παιδικά pads απινιδωτών), εικοσιέξι (26) ιατρικές συλλογές αποτελούμενες από μεταφερόμενα φαρμακεία, εξεταστικά κρεβάτια, πτυσσόμενα φορεία, συσκευές παροχής οξυγόνου, φάρμακα και λοιπό ιατρικό εξοπλισμό που καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για παροχή πρώτων βοηθειών ή επείγουσα περίθαλψη.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Το προσεχές διάστημα ο εξοπλισμός θα εγκατασταθεί πλήρως στους αθλητικούς χώρους (κλειστά και ανοικτά στάδια, κολυμβητήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου κλπ.) και σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, τον Ιατρικό Σύλλογο και τον Ερυθρό Σταυρό θα γίνει επίδειξη και εκμάθηση στη χρήση του, έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε
περίπτωση ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε:
« Ως έμπρακτη εκδήλωση του ενδιαφέροντος και της αγάπης μας στον αθλητισμό και του σεβασμού μας στην σωματική υγεία και την ασφάλεια των δημοτών, αδειοδοτήσαμε πλήρως τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και συνεχίζουμε να τις εξοπλίζουμε με σύγχρονο εξοπλισμό, με έμφαση στην ασφάλεια, την προστασία των χρηστών και την ενθάρρυνση της σωματικής άσκησης ».

Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Φώσκολος δήλωσε:
« Με διαρκή προσπάθεια εξασφαλίζουμε με κάθε τρόπο τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την άθληση και την σωματική υγεία των δημοτών. Ενισχύουμε με σύγχρονο εξοπλισμό την ασφάλεια των αθλουμένων και παράλληλα και την τοπική αγορά. Οι εγκαταστάσεις μας αναβαθμίζονται διαρκώς, για να είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν τις καθημερινές ανάγκες άθλησης αλλά και τις μικρές και μεγάλες διοργανώσεις. Οι αθλούμενοι και οι αθλητές έχουν την απόλυτη στήριξη του Δήμου μας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έλεγχοι – rapid tests για κορονοϊό σε Αταλάντη και Λάρυμνα

Διενέργεια rapid tests στο Δήμο Λοκρών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας σε Λάρυμνα ναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *