Breaking News

Κακοτεχνία ο δρόμος στα Μάρμαρα Σπερχειάδας; [ΒΙΝΤΕΟ]

Για τον δρόμο στα Μάρμαρα Σπερχειάδας και τις εργασίες που έγιναν σε μήκος 200 μέτρων αναφέρθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Κατσιμάνης.

Σε ερώτηση του ο κ. Κατσιμάνης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 10/11/2021 αναφορικά με τον δρόμο στα Μάρμαρα, σημείωσε για το έργο κάνοντας αναφορά αν πρόκειται για κακοτεχνία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι σαν να περπατάς πάνω σε σκαλιά» και επισήμανε στην Δημοτική Αρχή να πάνε να τον δούνε.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Θυμίζουμε το ρεπορτάζ του www.fonografos.net σχετικά με το εν λόγω έργο. Για τον κεντρικό δρόμο εντός του χωριού των Μαρμάρων, υπήρξε  τότε η διπλή δέσμευση ότι από την είσοδο του χωριού έως την πλατεία θα τον φτιάξει τον δρόμο ο Δήμος Μακρακώμης ενώ η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από την πλατεία έως και το τελευταίο απομακρυσμένο σπίτι περίπου 700 μέτρα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

Δες επίσης

Λαμία: Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αθηνών

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19/4/2026 Η ενημέρωση από τον Δήμο Λαμιέων: Η Διεύθυνση Υποδομών και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *