Breaking News

Ο Φθιώτιδος Συμεών, στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου του Β’

Στο Ηράκλειο Κρήτης ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών

Στην Πρωτεύουσα της Μεγαλονήσου Κρήτης βρέθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών αποδεχόμενος την ευγενική πρόσκληση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, προκειμένου να παραστεί και να συμμετάσχει στην τελετή Ενθρονίσεως του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου του Β’.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Η τελετή της Ενθρονίσεως πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου, παρουσία πλειάδος Αγίων Ιεραρχών της Ορθοδόξου Εκκλησίας, του Εξοχωτάτου Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, πολλών Υπουργών καθώς και των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχόντων της Κρήτης.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών, ο οποίος μετέφερε στο νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο τις ολοκάρδιες προσωπικές του ευχές και τον σεβασμό του στο σεπτό και πεφιλημένο από ετών πρόσωπό του, ήδη επέστρεψε από το Ηράκλειο και οδεύει αυτήν την ώρα προς την Ιερά Μονή Γενεσίου Θεοτόκου Δαδίου Αμφικλείας.

Την Κυριακή 6/2/2022 το πρωί ο κ. Συμεών θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μόδι της Λοκρίδος.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Δες επίσης

Στην Αστυνομία ο 50χρονος σύντροφος της 24χρονης από την Φθιώτιδα, που έπεσε από την πολυκατοικία

Θρήνος στην Φθιώτιδα για τον χαμό της 24χρονης Η 24χρονη Αναστασία. όπως έγινε γνωστό, έχει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *