Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Φθιώτιδος Συμεών στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας

Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών: «Είναι κομβικής σημασίας η ανάπτυξη περιφερειακής συνείδησης»

Με την κανονική άδεια και ευλογία του οικείου Ποιμενάρχου, και με την υψηλή αυτού κυριαρχική παρουσία, του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου, παραβρέθηκε πλησίον του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Λεβαδειά με θέμα: «Αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Προβλημάτα και στήριξη της περιφερειακής επιχειρηματικής κοινότητας».

Ο κ. Συμεών ανταποκρίθηκε στην σχετική πρόσκληση των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδος και στον λόγο του κατέθεσε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την επιχειρηματική κοινότητα, διότι όπως τόνισε: «στα πρόσωπα σας δεν βλέπω επιχειρήσεις αλλά βλέπω τα πρόσωπα εκατοντάδων οικογενειών που εργάζονται κοντά σας και πιστοποιούν ότι η επιτυχία του επιχειρείν συνδέεται άμεσα με τον σεβασμό στην εργασία του ανθρώπινου δυναμικού τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Επίσης ο κ. Συμεών εξέφρασε την χαρά του γι αυτήν την συνάντηση σημειώνοντας την αναγκαιότητα της από κοινού αντιμετωπίσεως θεμάτων όλης της Στερεάς Ελλάδος: «είναι κομβικής σημασίας η ανάπτυξη περιφερειακής συνείδησης» ανέφερε ο κ. Συμεών.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος επισήμανε την σπουδαιότητα της διασύνδεσης του επιχειρείν με την κοινωνία, της αγοράς με τον άνθρωπο: «στην μεγάλη αυτή κρίση που βιώνουμε και στα ακόμη πιο δύσκολα που έρχονται θα είναι καθοριστικής σημασίας η διασύνδεση της επιχειρηματικής κοινότητας με την στήριξη των αδυνάτων και την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.
Οι πράξεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα αποτελέσουν την γέφυρα μεταξύ αγοράς και κοινωνίας» επισήμανε ο κ. Συμεών.
Στην κατακλείδα του ο κ. Συμεών επεφύλαξε μια ειδική αναφορά στον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ιωάννη Μασούτη, ο οποίος με το τεράστιο πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» του Οργανισμού «Αποστολή» στηρίζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα μέσα από μια μοναδική αρμονική συνεργασία με την Εκκλησία.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης: Άκρως επιτυχημένη η πρεμιέρα της παράστασης “Loot/η Αρπαχτή”

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι παραστάσεις της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ρούμελης, με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *