Πέμπτη , 26 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Κοτρωνιάς για την έκδοση οικοδομικών αδειών σε οικόπεδα εκτός σχεδίου

Παρέμβαση του βουλευτή Φθιώτιδας κ. Γιώργου Κοτρωνιά με κατεπείγουσα επιστολή του προς τον Υφυπουργό Χωροταξίας & Αστικού Περιβάλλοντος 

«Αίτημα παράτασης της διαδικασίας κατάθεσης δικαιολογητικών για έκδοση οικοδομικών αδειών σε οικόπεδα εκτός σχεδίου»

Ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς σε κατεπείγουσα επιστολή του προς τον Υφυπουργό Χωροταξίας & Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νικ. Ταγαρά αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«….Σήμερα λήγει η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για την έκδοση οικοδομικής άδειας σε οικόπεδα εκτός σχεδίου, επιφάνειας κάτω των τεσσάρων (4) στρεμμάτων, τα οποία όμως είναι κατά παρέκκλιση οικοδομήσιμα (εμπίπτοντα στις παρεκκλίσεις των οικοπέδων με πρόσωπο σε διαφόρων τύπων οδών που τα καθιστά οικοδομήσιμα). Επειδή υπάρχει μεγάλος όγκος εκκρεμών υποθέσεων και επειδή η ρύθμιση περί απαγόρευσης οικοδόμησης εκτός σχεδίου είναι ούτως ή άλλως επιβλαβής για την αξιοποίηση των ιδιοκτησιών αυτών στο μέλλον, σας παρακαλώ να δοθεί άμεσα εύλογη παράταση για να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα δικαιολογητικά έκδοσης αδειών δόμησης σε οικόπεδα εκτός σχεδίου, κατά παρέκκλιση άρτια και οικοδομήσιμα….».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας η Λαμία!

Νίκησε η Λαμία τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Με σκορ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *