Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Κοτρωνιάς για την επαναλειτουργία του ΚΕΥΠ ως Κέντρου Νεοσυλλέκτων

Ο βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων και αφορούν στην ενδεχόμενη επαναλειτουργία των κατηργημένων από το 2018 Κέντρων Νεοσυλλέκτων, μεταξύ αυτών και του ΚΕΥΠ Λαμίας απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής :

« ……. Με αφορμή δημοσιεύματα έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αναφέρονται στην ενδεχόμενη επαναλειτουργία των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, τα οποία είχαν καταργηθεί το 2018, σας υπενθυμίζω ότι ένα αντίστοιχο Κέντρο λειτουργούσε στο Στρατόπεδο Συντ/χου Τσάκαλου – ΚΕΥΠ, στην Λαμία.

Επειδή τα χρόνια που μεσολάβησαν το στρατόπεδο του ΚΕΥΠ υπολειτουργούσε και δεν άλλαξε χρήση, όπως άλλα στρατόπεδα άλλων περιοχών, θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε και εάν όντως μελετάται κάτι τέτοιο τότε να συμπεριληφθεί στο σχεδιασμό του Υπουργείου και το ανωτέρω στρατόπεδο, αφού καλύπτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές λειτουργίες.

Η επαναφορά μιάς τέτοιας δραστηριότητας θα είναι πολύ σημαντική για την κοινωνία της Λαμίας, η οποία για χρόνια είχε συνδεθεί με την παρουσία των νεοσυλλέκτων και θα αποτελέσει μέγιστη τονωτική ένεση στην κοινωνική και εμπορική δραστηριότητα…»

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Στα λευκά η Άγναντη και ο Λογγός [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Η κακοκαιρία “Barbara” πέρασε και από την Λοκρίδα το πρωί της Τρίτης 7/2/2023 με χιονοπτώσεις. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *