Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Κοτρωνιάς για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου 1821 του βουλευτή Φθιώτιδας κ. Γιώργου Κοτρωνιά

“Έχοντας συμπληρώσει 200 χρόνια από την Εθνική Επανάσταση του 1821 σήμερα αισθανόμαστε ευτυχείς, γιατί μπορούμε να τα γιορτάσουμε σε μια ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα, με ελεύθερους Έλληνες. Πάντα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ηρωΐδες και οι ήρωες του ’21 δεν ήταν κάτι διαφορετικό από εμάς, αλλά απλοί άνθρωποι, με πολλά ίσως ελαττώματα, που τα υπέταξαν όμως σε έναν μεγάλο και ιερό σκοπό. «Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία» αγωνίστηκαν και μας χάρισαν μια πατρίδα ελεύθερη, με υπόσταση, με όνομα και με προοπτική.

Σήμερα, 200 χρόνια μετά το θαύμα της εθνικής παλιγγενεσίας, μέσα σε ένα ρευστό και επικίνδυνο περιβάλλον, εμείς οι Έλληνες πρέπει να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον μας. Στο χέρι μας είναι αυτό το μέλλον να είναι λαμπρό, αρκεί να το γράψουμε με πατριωτισμό και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες των ηρωικών προγόνων μας, αρκεί να το γράψουμε μονιασμένοι και δημιουργικοί, δικαιώνοντας τις θυσίες και τους αγώνες τους. Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821.”

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

LIVE η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων

Παρακολουθήστε ζωντανά την18η Ειδική Συνεδρίαση και 19η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων – 30 Νοεμβρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *