Κυριακή , 25 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Κοτρωνιάς για το χρόνιο ζήτημα κατασκευής έργων στη Βίστριζα – Επιστολή στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

O βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς, σε συνέχεια της συνάντησής του με το Δήμαρχο κ. Χαντζή και τα στελέχη του Δήμου Μακρακώμης, με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας έθεσε το χρόνιο ζήτημα κατασκευής έργων στη Βίστριζα .

Ο βουλευτής διαπιστώνει ότι, πέραν του αναδασμού του ανατολικού τμήματος, επειδή η Βίστριζα αφορά τον Δήμο Μακρακώμης και τον Δήμο Λαμιέων, που σημαίνει μεγαλύτερες αρδευόμενες εκτάσεις, πρέπει μετά από τόσα χρόνια να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στην περιοχή με την κατασκευή φράγματος αρδευτικού και αντιπλημμυρικού, το οποίο πρέπει να συνδυαστεί με υδροηλεκτρικό έργο και έργο ανάδειξης της ιστορικής γέφυρας.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Με ένα εκτιμώμενο κόστος μελέτης 400.000 €  και κατασκευής 6.000.000 € θεωρεί ότι είναι ένα χρονίζον ζήτημα που πρέπει να αναλάβει, να προωθήσει και να λύσει  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μαζί με τους Δήμους Λαμιέων και Μακρακώμης, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και προστασία της κοιλάδας του Σπερχειού.

Ο βουλευτής προτείνει μία συνάντηση με τους Δημάρχους Λαμίας και Μακρακώμης ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες και δηλώνει την προθυμία του για συμβολή σε ό,τι χρειαστεί στην κατεύθυνση αυτή.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: 5η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Για την 5η Συνεδρίαση της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *