Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Κοτρωνιάς για τον αποκλεισμό οικογενειών από τα ΚΔΑΠ

Για  “τεράστια αδικία που υφίσταται η Φθιώτιδα και η Λαμία σε σχέση με τους άλλους νομούς” κάνει λόγο ο βουλευτής Φθιώτιδας.

Ο βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς μετά τον καταιγισμό των διαμαρτυριών και των παραπόνων από εκατοντάδες οικογένειες οι οποίες αποκλείστηκαν από το Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ ( vouchers ) κυρίως των Kέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, (αφού οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί καλύπτονται κατά 90%) και το μεγάλο θέμα που φαίνεται να δημιουργείται, έκανε άμεση παρέμβαση.

Σήμερα Παρασκευή 2/9/2022, επικοινωνώντας με το Υπουργείο Εσωτερικών, με το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων αλλά και με τον Πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ κ. Μαραβέλια Δημήτρη ενημερώνοντας για το μεγάλο θέμα που δημιουργείται και την τεράστια αδικία που υφίσταται η Φθιώτιδα και η Λαμία σε σχέση με τους άλλους νομούς (οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες τους σε ποσοστά της τάξης του 90% ενώ στην Φθιώτιδα μόλις του 40% ) με αποτέλεσμα οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ) να αποκλείονται από το πρόγραμμα.

Ο βουλευτής ζήτησε να δοθούν επιπλέον vouchers προς άρση της αδικίας και ικανοποίηση των οικογενειών της Φθιώτιδας, η οποία Φθιώτιδα πληρώνει ακόμη την ένταξη της περιφέρειας μας στο Στόχο 2 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που της στερεί απαραίτητους κοινωνικούς πόρους.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

10 θέματα για το Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης, 9/12

Δείτε  τα 10 θέματα της τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 9/12/2022 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *