Κυριακή , 14 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας  αναφέρεται στην τρέχουσα κατάσταση αναφορικά εμ τον κορονοΪό στην περιοχή μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Η σταθεροποίηση και η πτωτική τάση που εμφανίζουν οι εισαγωγές ασθενών από Covid-19 στα Νοσοκομεία μας το τελευταίο διάστημα αδιαμφισβήτητα δημιουργούν μία αχτίδα αισιοδοξίας μετά από πολλούς μήνες αμφιβολίας, άγχους, κοινωνικού και οικονομικού μαρασμού και εσωστρέφειας.

Είναι βέβαιο δε πως στη θετική αυτή εξέλιξη σημαντικό ρόλο έπαιξε η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος στον πληθυσμό, μέσα από το οποίο σταδιακά χτίζεται ένα τείχος ανοσίας, που θα μας βοηθήσει οριστικά να αφήσουμε πίσω μας τον Υγειονομικό
εφιάλτη του Covid-19.

Για το λόγο αυτό η Υγειονομική Κοινότητα της χώρας από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και στην προσπάθεια της Πολιτείας και συνεχίζει να το στηρίζει και να το ενθαρρύνει με κάθε τρόπο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας καλεί τους πολίτες του Νομού μας να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους και να ενταχθούν στο πρόγραμμα κλείνοντας άμεσα ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα της Φθιώτιδας.

Ο εμβολιασμός αποτελεί μία απόλυτα υπεύθυνη στάση που θα συμβάλλει στο σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης του Covid-19και θα βοηθήσει καθοριστικάστο να σωθουν ζωές συμπολιτών μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αυτόφωρο σε πάρτι Νεολαίας στη Δυτική Φθιώτιδα

Δυσάρεστη κατάληξη είχε Πάρτυ Νεολαίας που έγινε στον Αγιο Γεώργιο του Δήμου Μακρακώμης στις 13/8/2022. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *