Σάββατο , 20 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για τους εμβολιασμούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η έναρξη του εμβολιασμού δημιουργεί ελπίδα για την οριστική αναχαίτηση της φονικής πανδημίας σε όλους μας.

Η ιατρική κοινότητα στηρίζει την Εθνική αυτή προσπάθεια και το αποδεικνύει έμπρακτα με την αυξημένη συμμετοχή της στο πρόγραμμα του εμβολιασμού, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα σε όλους τους πολίτες.

Στο πρόγραμμα όμως του εμβολιασμού θεωρούμε αυτονόητο ότι ο όρος «Υγειονομικοί » περιλαμβάνει τόσο τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όσο και τους ιατρούς του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Άλλωστε η προσφορά των τελευταίων στη διαχείριση και στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης υπήρξε και συνεχίζει να είναι καθοριστική αφού ο ιδιωτικός τομέας αποτέλεσε το ανάχωμα που κράτηση όρθιο το Δημόσιο σύστημα Υγείας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας θα είναι στο συγκεκριμένο θέμα αδιαπραγμάτευτος.

Το σύνολο των ιατρών θα πρέπει κατά προτεραιότητα να εμβολιαστούν.

Καλούμε την πολιτεία και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και απαιτούμε στους εμβολιασμούς που θα ξεκινήσουν άμεσα να ενταχθούν οι συνάδελφοι ιδιώτες χωρίς καμία εξαίρεση, προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν με ασφάλεια τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Αναμένοντας τις αποφάσεις της πολιτείας παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε την εμβολιαστική κάλυψη όλων των επιστημόνων Υγείας που μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του εμβολιασμού.

ο   Πρόεδρος                                                        ο Γραμματέας

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                              ΝΤΟΥΖΓΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ               

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

O Φθιώτιδος Συμεών για τις κατασκηνώσεις στο Καινούργιο: «Κατασκήνωση ειρήνης και αγάπης για τα παιδιά από την Ουκρανία»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δέκα βασικές κατασκηνωτικοί περίοδοι στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *