Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο νέος Φρούραρχος Λαμίας στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη από το νέο Φρούραρχο Λαμίας Διοικητή ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Μιχαήλ Κριτσωτάκη και τον απερχόμενο Φρούραρχο Ταξίαρχο Ιωάννη Ανδριώτη δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις του Γ.Ε.Σ. ο μέχρι σήμερα Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Ιωάννης Ανδριώτης αναλαμβάνει Διευθυντής της Διευθύνσεως Προμηθειών της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) στο Γουδί, ενώ την Διοίκηση Φρουράς της Λαμίας αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Κριτσωτάκης.

Ο νέος Διοικητής, παλαιός γνώριμος του Σεβασμιωτάτου από την εφημεριακή του διακονία στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, προσκάλεσε τον Σεβασμιώτατο να παραστεί και να ευλογήσει την ανάληψη των καθηκόντων του την προσεχή Πέμπτη στις 10:00 π.μ., στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου Λαμίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Λόγῳ των ειδικών υγειονομικών συνθηκών η τελετή παράδοσης-παραλαβής θα γίνει άνευ της παρουσίας άλλων επισήμων προσκεκλημένων παρ’ εκτός του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δροσοπούλου

Ενημερωθείτε για την νέα διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Λαμίας “Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *