Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Νίκος Μπέτσιος για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

 

Η αναβάθμιση και ενίσχυση του ΕΣΥ αποτελεί για το ΠΑΣΟΚ πολιτική προτεραιότητα.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σήμερα. Ευκαιρία να ξαναμιλήσουμε για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας: ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αποχωρήσεις ιατρών, διακοπή ή υπολειτουργία κλινικών, παύση λειτουργίας εργαστηρίων λόγω έλλειψης εξοπλισμού, υποστελεχωμένα Κέντρα Υγείας, προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις…

Η λίστα δεν έχει τελειωμό. Η ανάγκη να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας, αποδυναμωμένο με ευθύνη των κυβερνητικών πολιτικών, είναι επιτακτική. Οι δομές υγείας στο Νομό μας χρειάζονται: ικανό αριθμό ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αύξηση δαπανών για την υγεία, με αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, π.χ. Ταμείο Ανάκαμψης ουσιαστική στήριξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Είναι ανάγκη ως κοινωνία να θέσουμε ως πρώτη προτεραιότητα το κοινωνικό αγαθό της υγείας. Κοινωνικό αγαθό που μόνο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει υποστηρίξει έμπρακτα, με εμβληματικές μεταρρυθμίσεις που ανακούφισαν την κοινωνία και που εξακολουθεί να διατηρεί ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του.

Νίκος Μπέτσιος,

υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Συνελήφθη για όπλα, σπαθιά και χασίς [ΦΩΤΟ]

  Συνελήφθη ημεδαπός, στις 2/6/2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *