Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Οικονομικός Επόπτης της ΚΕΕΕ στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά & Οικονομικό Επόπτη της ΚΕΕΕ κ. Γιάννη Βουτσινά, είχε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28/09/2022 το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Θανάσης Κυρίτσης, μαζί με μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, υποδέχθηκαν τον Οικονομικό Επόπτη της ΚΕΕΕ (Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας).

Στο πλαίσιο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε επικεντρώθηκαν σε θέματα εσωτερικής λειτουργίας του Επιμελητηρίου και συγκεκριμένα για τις διαδικασίες λειτουργίας του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.

Ο κ. Βουτσινάς αναφέρθηκε αναλυτικά σε θέματα του ΓΕΜΗ, για τις διαδικασίες που πρέπει τηρούνται με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία του και την καλύτερη αξιοποίηση των εισπραχθέντων χρημάτων σύμφωνα με τη Νομοθεσία.

Η επίσκεψη εντάσσεται σε έναν κύκλο συναντήσεων με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας που έχει ξεκινήσει η Κεντρική Ένωση με σκοπό να υποστηρίξει όλα τα Επιμελητήρια για θέματα του μητρώου ΓΕΜΗ.

Στην τεχνική σύσκεψη εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων και στελεχών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Π. Αρβανίτης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Δ. Ρίζος & ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης κ. Χ. Σανίδας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έλεγχοι – rapid tests για κορονοϊό στη Στυλίδα

Ενημερωθείτε για τους νέους ελέγχους για κορονοϊό στη Στυλίδα. Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *