Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για την επίσκεψη του στην Σπερχειάδα

Αναφέρει σχετικά για την επίσκεψη του 13/12/2021 στη Σπερχειάδα,  ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός με αφορμή τις καταστροφές που σημειώθηκαν από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών:

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

“Βρεθήκαμε στον Δήμο Μακρακώμης, όπου σημειώθηκαν καταστροφές από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Επισκεφθήκαμε τον Άγ. Γεώργιο, τη Μεσαία Κάψη, τη Μερκάδα και αλλες περιοχές.
Συνομιλήσαμε και ακούσαμε τα αιτήματα όλων σχεδόν των προέδρων τοπικών κοινοτήτων στο συνεδριακό κέντρο Σπερχειάδας μαζί με τον Δήμαρχο Chantzis George τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα και όλη μας την ομάδα, Kostas Apostolopoulos, Κώστας Καραγιάννης, Ηλίας Κυρμανίδης, Ηλίας Σανίδας και Κατερίνα Καλαντζή.

Στην ευρύτερη περιοχή, εκτελούνται ή οδεύουν προς υλοποίηση πολλά και μεγάλα έργα αποκατάστασης ζημιών και αντιπλημμυρικής προστασίας από το φαινόμενο «Ιανός».

Ακόμη, το αρδευτικό της Βίστριζας που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εκτελείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Αλλά και έργα και παρεμβάσεις για την αναπτυξιακή προοπτική της δυτικής Φθιώτιδας, όπως – ενδεικτικά – η αναπλαση του ιστορικού κέντρου Μακρακώμης, η νέα γέφυρα Βίστριζας και οι πεζόδρομοι Σπερχειάδας – Μεσοποταμίας.”

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Διακοπές ρεύματος τις επόμενες τέσσερις ημέρες

Ενημερωθείτε για τις διακοπές ρεύματος που προγραμματίστηκαν  Εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο γραμμών Μέσης Τάσης θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *