Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο ρόλος της στρατηγικής για στοίχημα στο ποδόσφαιρο

 

Ο μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρίες που ασχολούνται με το στοιχημα οδηγεί τις περισσότερες φορές στη δημιουργία ενός ασφαλούς και γεμάτου δράση περιβάλλοντος για το παιχνίδι σας.

Σε συνδυασμό με το υπεύθυνο παιχνίδι που προτείνουν οι onlinebookmakers είστε σε θέση να δείτε το στοίχημα ως ένα μέσο διασκέδασης και τίποτα παραπάνω. Εφαρμόστε την σωστή στρατηγική, μείνετε πιστοί στα όρια που εξαρχής θέτετε και αφήστε την αδρεναλίνη σας να πιάσει κόκκινο κάθε φορά που τοποθετείτε τα πονταρίσματά σας.

Οι στοιχηματικές εταιρίες αναβαθμίζουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους σε μία προσπάθεια να προσελκύσουν νέους παίκτες στις πλατφόρμες τους. Για τους ψαγμένους του είδους είναι ένας τρόπος να ανανεώσουν τα συστήματα που χρησιμοποιούν και να αναθεωρήσουν προς το καλύτερο τις στρατηγικές που εφαρμόζουν στο παιχνίδι τους. Ας δούμε όμως τι είναι αυτό που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις στρατηγικές και τα συστήματα που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι παίκτες στο διαδικτυακό σύστημα.

Στρατηγική στο στοίχημα και οι παράγοντες που την διαμορφώνουν

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για να περιγράψουν με τον ρόλο που έχει η εφαρμογή της στρατηγικής στο στοίχημα για το ποδόσφαιρο. Για εκείνους που βλέπουν το παιχνίδι πιο σοβαρά και επιζητούν τη νίκη σε βάθος χρόνου, η σωστή στρατηγική είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Αρκετοί βέβαια είναι οι παράγοντες που την επηρεάζουν ή υποχρεώνουν τον παίκτη να την αναπροσαρμόζει ανάλογα την περίσταση. Ας δούμε όμως τους σημαντικότερους από αυτούς.

Υπεύθυνο παιχνίδι : Είναι ίσως η βασικότερη έννοια που χαρακτηρίζει όχι μόνο το στοιχημα αλλά συνολικά την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο. Η πειθαρχία και ο αυτοέλεγχος είναι δύο έννοιες που πάνε πακέτο με το στοίχημα. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιο από τα δύο θα ήταν προτιμότερο να ξανασκεφτείς τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι. Ο καλός παίκτης δεν υπερβαίνει τα όρια ακόμα και αν το αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας είναι αρνητικό. Γνωρίζει να ελέγχει τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια του στοιχηματισμού και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να ξεπεράσει τα όρια.

 Όριο στο budget: Ο έμπειρος παίκτης βάζει πάντα όρια στο παιχνίδι του σε μία προσπάθεια να έχει τον έλεγχο της κατάστασης στις καλές αλλά και τις κακές στιγμές της ημέρας. Ορίζει εξαρχής το διαθέσιμο budget που έχει για το στοίχημα και δεν το υπερβαίνειγια κανένα λόγο. Δεν πρέπει να σκεφτείτε ούτε στιγμή να ποντάρετε χρήματα από το υστέρημά σας δημιουργώντας προβλήματα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις . Όρια όμως δεν μπαίνουν μόνο στις περιπτώσεις της ήττας αλλά και στα κέρδη που μπορεί να έχετε σε μία συνεδρία. Αναρωτηθείτε με πόσα χρήματα θα είστε ικανοποιημένος αν κερδίσετε και σε περίπτωση που πιάσετε το όριο αποχωρήστε από το παιχνίδι.

Επιλογή αθλημάτων : Στις στοιχηματικές πλατφόρμες θα συναντήσετε δεκάδες αθλήματα στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τα πονταρίσματά σας. Είστε όμως αρκετά ενημερωμένοι για όλα όσα ισχύουν σε κάθε άθλημα ή θα αφήσετε τη θεά τύχη να αποφασίσει για εσάς. Ασχοληθείτε με σπορ που γνωρίζετε καλά ή έχετε πληροφορίες που μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να γίνετε ειδικοί σε μικρό αριθμό αθλημάτων παρά να χάνεστε στις εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές που προσφέρουν οι bookmakers για να σας αποπροσανατολίσουν.

Μελέτη στατιστικών και Valuebets:  Η εφαρμογή της σωστής στρατηγικής  στο στοίχημα έχει να κάνει με την διαρκή ενημέρωση και την ανάλυση των στατιστικών για τα παιχνίδια που πρόκειται να ποντάρετε. Συλλέξτε πληροφορίες, αναλύστε τις πιθανότητες και τοποθετήστε τα πονταρίσματά σας όταν κρίνετε ότι η απόδοση που προσφέρει ο bookmaker αξίζει το ρίσκο της. Όσο καλύτερα μπορείτε να διαβάζετε τα valuebets σε ένα κουπόνι τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε στο τέλος της ημέρας .

Σύγκριση αποδόσεων και safebets: Δεν είναι λίγοι αυτοί που διατηρούν ενεργούς λογαριασμούς σε περισσότερες από μία στοιχηματικές εταιρίες. Με τον τρόπο αυτό είναι σε θέση να συγκρίνουν αποδόσεις και να ποντάρουν εκεί όπου οι τιμές είναι μεγαλύτερες. Ειδικά στο Livebetting δημιουργούνται ευκαιρίες για μικρά αλλά σίγουρα κέρδη. Τα safebets αποτελούν επιλογές έμπειρων παικτών που αναζητούν το κέρδος και όχι μόνο την διασκέδαση του παιχνιδιού. Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά είναι μία δύσκολη και απαιτητική διαδικασία.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Παρουσίαση του βιβλίου «Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν» στην Ιστιαία

  Στις 18 Αυγούστου 2023 θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου στην Ιστιαία Το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *