Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γ. Κοτρωνιάς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ

O Βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς επισκέφθηκε 13/7 με  τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και συζήτησε τα θέματα για τα οποία τον είχε ενημερώσει εγγράφως με συνεχείς επιστολές του.

Το πρώτο ευχάριστο νέο αφορά στην αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών, λόγω ακαρπίας. Πράγματι, η Ελληνική Κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση προχωράει στην αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της περιοχής, οι οποίοι λόγω του παγετού και κατόπιν λόγω του καύσωνα, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ακαρπίας των ελαίων.

Το δεύτερο ευχάριστο αφορά στους καλλιεργητές της ροδιάς. Εντός των ημερών, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης φέρνει νόμο στη Βουλή, έτσι ώστε να πληρωθούν και να αποζημιωθούν οι καλλιεργητές ροδιάς με διαδικασίες ΕΛΓΑ, αλλά από άλλο ταμείο, το οποίο θα προβλεφθεί μέσα από το νομοσχέδιο αυτό. Οι καλλιεργητές ροδιάς σε λίγες μέρες θα μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες δηλώσεις στον τοπικό ΕΛΓΑ της Λαμίας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προσάραξη Ρυμουλκού σε αβαθή κοντά στο λιμάνι Στυλίδας – Συλλήφθη ο πλοίαρχος

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμεναρχείου Στυλίδας, απογευματινές ώρες στις 2-2-2023, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Στυλίδας, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *