Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ.Θεοδωρικάκος στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε, 24/2/2023, την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης και ο Αναπληρωτής Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Βασίλειος Καραΐσκος.

Ακολούθησε σύσκεψη με τον κ. Υπουργό στην οποία παραβρέθηκαν, επίσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μήτραινας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Ταξίαρχος Μιλτιάδης Αλεξάκης.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση όλων των περιοχών της Θεσσαλίας, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας.

Προς ανάμνηση της επισκέψεώς του, ο Αναπλ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, καθώς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, του προσέφεραν αναμνηστικά δώρα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είναι ενεργοί πολίτες και απαιτούν αξιοπρέπεια και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης» τόνισε από τον Αμπελώνα, ο Θωμάς Παπαλιάγκας

«Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είναι ενεργοί πολίτες και απαιτούν αξιοπρέπεια και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *