Breaking News

Οδηγός Ρομά γρονθοκόπησε και δάγκωσε αστυνομικό στη Πάτρα

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης 12/9, στην παραλία Πατρών.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στο ύψος της Παναγίτσας, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την πάταξη της εγκληματικότητας, ακινητοποίησαν όχημα με οδηγό Ρομά, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές.

Εκείνος αρνήθηκε τον έλεγχο και στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 30 ακόμη Ρομά που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Ένας εξ αυτών, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο άνδρα της ΟΠΚΕ προκαλώντας του σοβαρό αιμάτωμα στο μάτι ενώ ταυτόχρονα, ανήλικο παιδί τον δάγκωσε στο χέρι.

Η αστυνομία προχώρησε σε 5 προσαγωγές, ενώ ο οδηγός του οχήματος διέφυγε από το σημείο, αφού προηγουμένως αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας και το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Πηγή: protothema.gr

Δες επίσης

Κυβέρνηση: Στήριξη των παραγωγών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, 7/2026

Νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης για τη στήριξη των παραγωγών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *