Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οι δράσεις του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ – Π.Ε Φθιώτιδας τον Φεβρουάριο

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για θέματα πρόληψης των ουσιών και των εξαρτήσεων γενικότερα τον μήνα Φεβρουάριο πραγματοποίησε τις εξής δράσεις.

Στην αρχή του μήνα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις στην Δευτέρα τάξη του Λυκείου Μαλεσίνας μετά από πρόσκληση του Σχολείου. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε ομιλία στο ΚΕΥΠ Λαμίας στους νεοσυλλέκτους στα πλαίσια της συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Επίσης στα πλαίσια ενημέρωσης φορέων του Νομού τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Κωνσταντίνο Σπαλιώρα και την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Τζένη Παπαγιαννοπούλου, όπου καθόρισαν το πλαίσιο συνεργασίας και την υλοποίηση δράσεων σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας του νομού.

Η πρόταση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας για την δημιουργία ομάδων γονέων με συμπράξεις σχολείων, κρίνεται πολύ σημαντική και θα υλοποιηθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα από το Κέντρο Πρόληψης.

 

*Δελτίο Τύπου

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ –Π.Ε ΦΘ/ΔΑΣ
Λεωνίδου 9-11 – 35100, Λαμία / Τηλ: 2231 0 33940, 33781

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Δομοκού: 10 προσλήψεις έκτακτου προσωπικού

  Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στο Δήμο Δομοκού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Πρόκειται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *