Τετάρτη , 18 Μαΐου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Οι Ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης (2/6/2021)

Οι Ερωτήσεις  που έγιναν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 2/6/2021.

Ερώτηση έγινε από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Θύμιο Παπευθυμίου και αφορούσε το ποσό του 1.000.000€ για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία Ιανός, αναφορικά με την ανάθεση γιατί έγινε τότε και όσο για την έκπτωση γιατί δεν ήταν μεγαλύτερη αλλά και κυρίως που διοχετεύτηκαν τα χρήματα. Είχε εκδώσει και σχετικό Δελτίο Τύπου η παράταξη του κ. Παπαευθυμίου ( δείτε εδώ)

Μία ερώτηση ήταν για το θέμα της Σχολικής Επιτροπής και της Προέδρου κας Χαρούλας Δεληκούρα, όπου η αντιπολίτευση θέλει να μείνει και η συμπολίτευση επειδή δεν ανήκει εκεί πλέον θέλει να φύγει. Το δεδομένο πάντως είναι ότι δεν υπάρχει καμία μομφή προς την Πρόεδρο και ειδικά από την συμπολίτευση όπως τόνισε και η ίδια σε αντιπαράθεση με όσα διαφορετικά ακούγονται έξω…

Ο κ. Πάνος Ράμμος έκανε με την σειρά του ερώτηση για τον Αγροτικό και Εμποροβιοτεχνικό Σύλλογο Μακρακώμης και σημείωσε για τον εορτασμό της Καλύβας Στεφανή δεν ήταν όπως θα επιθυμούσε να γίνει και να παρακολουθήσει. Απάντηση δεν πήρε από τον Δήμαρχο.

Γενικότερα πάντως για τον εορτασμό της Καλύβας Στεφανή, επειδή είναι μία «ανοικτή εκδήλωση» και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Μακρακώμης όπου ο κάθε ένας αιρετός θα μπορούσε να συμβάλει με προτάσεις και απόψεις και στην λογική να γίνει πληρέστερη και καλύτερη εκδήλωση και έτσι παράλληλα να γίνει και περαιτέρω ανάδειξη του μνημείου.

Όλα αυτά,  πριν την διεξαγωγή της διοργάνωσης,  να γίνει σχεδιασμός και διαδικαστικά μετά μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου να αποφασιστεί πως θα γίνει.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο που κατέγραψε ο www.fonografos.net

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Θλίψη για την Ευμ. Γιαννακοπούλου που έφυγε από την ζωή…

Έφυγε από την ζωή η Ευμορφία Γιαννακοπούλου σε ηλικία 64 ετών…. Θλίψη σκορπά η είδηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *