Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης 19/1/2022 [ΒΙΝΤΕΟ]

Η πρώτη συνεδρίαση του έτους 2022 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης  πραγματοποιήθηκε στις 19/1/2022.

Πρέπει να σημειωθεί ότι έγιναν αρκετές τοποθετήσεις, ερωτήσεις και ζητήθηκαν διευκρινήσεις επί των θεμάτων και δόθηκαν επαρκείς απαντήσεις, δείχνοντας  ορθό “πνεύμα” στις συνεδριάσεις που πρέπει να αποσκοπούν σε ορθολογικές αποφάσεις και σωστή ενημέρωση των μελών.

Στην συνεδρίαση ήταν όλα τα μέλη της συμπολίτευσης ενώ από πλευράς Αντιπολίτευσης,  εκπροσωπήθηκε από  τον Δημοτικό  Σύμβουλο κ.Γιώργο Μπήτο. (Δείτε εδώ τα νέα μέλη της Οικονομικής)

Ανάμεσα στα θέματα, συζητήθηκε και το ζήτημα για τις καθαρίστριες των σχολικών κτιρίων αναφορικά με την ώρες εργασίες τους και την ασφάλιση τους. Εκεί έκανε και παρέμβαση ο www.fonografos.net θέλοντας να προτείνει λύση, αν και αρχικά δόθηκε ο λόγος , τελικά δεν τον  άφησαν να ολοκληρώσει κατά την ροή της συζήτησης. Το σημαντικό είναι για τις εργαζόμενες να βρεθεί λύση για το πρόβλημα τους, νομότυπα,  αλλά και με την ανάλογη ευαισθησία…. Να βρεθεί λύση μόνο στα ένσημά τους, να κατατίθεται μισό ένσημο ώστε να καταχωρείται συντάξιμο και με κόστος ελάχιστο.

Δείτε την συνεδρίαση που κατέγραψε ο www.fonografos.net:

Τα θέματα της συνεδρίασης:

1. ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Αρβανίτη Βασιλική

2. ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ. Αρβανίτη Βασιλική

3. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022.
Αρβανίτη Βασιλική

4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Αρβανίτη Βασιλική

5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ή ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 25 ΤΟΥ Ν. 4829/2021.
Αρβανίτη Βασιλική

6. ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟΥ.
Αρβανίτη Βασιλική

7. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Αρβανίτη Βασιλική

8. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ 1.000.000,00 €, ΕΤΟΥΣ 2022 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Αρβανίτη Βασιλική

9. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ 1.000.000,00 €, ΕΤΟΥΣ 2022 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Αρβανίτη Βασιλική

10. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Αρβανίτη Βασιλική

11. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 84234/14418/13 -12-2021 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Αρβανίτη Βασιλική

12. ΕΓΚΡΙΣΗ 1 ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (Β’ ΦΑΣΗ)”.
Αρβανίτη Βασιλική

13. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗ Δ.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.
Αρβανίτη Βασιλική

14. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ”.
Αρβανίτη Βασιλική

15. ΕΓΚΡΙΣΗ 3ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.
Αρβανίτη Βασιλική

16. ΕΓΚΡΙΣΗ 2ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΔΥΟ ΡΕΜΑΤΑ» ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΡΧΑΝΙΟΥ”.
Αρβανίτη Βασιλική

17. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.
Αρβανίτη Βασιλική

18. ΧΟΡΗΓΗΣΗ 1ης ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Δ.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Live η πορεία της κακοκαιρίας “Barbara” -Ισχυρός παγετός και κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις [χάρτης]

Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις  κυρίως στην κεντρική Ελλάδα ενώ επικρατεί και πολύ κρύο. Δείτε το χάρτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *