Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ολοκληρώθηκαν εργασίες στο προαύλιο του Ναού στην Κοινότητα Αγ. Μαρίνας στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επένδυσης με πέτρα του περιβόλου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας στην Κοινότητα Αγίας Μαρίνας, καθώς και της βρύσης που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο, μετά από την άριστη συνεργασία Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας  και Εκκλησίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ένας συμβολικός χώρος που κοσμείται από έναν αιωνόβιο πλάτανο απαράμιλλου φυσικού κάλλους, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από το 1979 ως Μνημείο της Φύσης. Τόσο ο περίφημος πλάτανος όσο και η γραφική εκκλησία με τις θαυμάσιες τοιχογραφίες αποτελούν σημείο αναφοράς του χωριού.

Στόχος μας είναι η διατήρηση της ταυτότητας των χωριών μας και η συντήρηση αλλά και ανάδειξη των μνημείων του Δήμου μας. Άλλοτε με παρεμβάσεις μικρού μεγέθους και άλλοτε με μεγάλα έργα πνοής, πασχίζουμε για έναν και μόνο σκοπό. Το καλό του τόπου μας! Γιατί η μακρύτερη διαδρομή ξεκινάει με ένα απλό βήμα. Κι εμείς βήμα βήμα συνεχίζουμε μία πορεία γεμάτη έργα, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των δημοτών μας και παραμένοντας συνεπείς στις δεσμεύσεις μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη Λαμία

Την Τρίτη  6/12/2022, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό  στην Λαμία Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *